Cultura

La sèptima de Beethoven, aquest diumenge a Pollença

El tercer concert del Festival BTHVN estarà dedicat al simfonisme

El Festival BTHVN Mallorca-Pollença 2020 arriba al seu equador després del concert del passat dia 27 dedicat a la música de cambra del compositor alemany. Aquesta vegada el torn és per un dels gèneres més importants del compositor, la simfonia. Sens dubte és el gènere que l’ha fet més reconegut entre tots els públics.

Abans del concert, a les 17.30 hores, tindrà lloc una taula rodona que tractarà com és el món de la música clàssica per a les dones i les diferències de gènere que s’hi produeixen.

Tot d’una començar el concert, s’escoltarà la seva Sèptima Simfonia, també molt famosa especialment per les cites que se n’han fet al cine en pel·lícules com ara El Discurs del Rei (2010). Els encarregats de fer sonar aquesta partitura seran l’Orquestra de Cambra de Mallorca i el seu director titular Bernat Quetglas.

Completarà el programa el Concert per a violí, una obra que tot i portar solista s’ha dit sempre que es tracta pràcticament d’una simfonia per a orquestra i violí degut a l’important pes que té l’orquestra en aquesta peça. Al violí es podrà escoltar a un dels millors violinistes de l’Estat, el gallec José Manuel Álvarez Losada, qui ha actuat altres voltes com a solista amb orquestra com l’ Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, l’Orquestra Real Filharmonia de Galícia o l’OSIB.

En cas de pluja totes les activitats es traslladarien a l’Església Parroquial. Podeu adquirir les entrades per als dos concerts que queden aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button