Municipi

Obertura del període de pagament de tributs locals

El termini romandrà obert fins a l'1 de desembre

Demà dijous s’iniciarà el termini voluntari de pagament de determinats tributs de cobrament periòdic anual corresponents a 2020, lo qual afecta a 45 ajuntaments de Mallorca, entre els quals es troba Pollença, i que finalitzarà el proper 1 de desembre.

La recaudació correspon a l’Agència Tributària de Balears (ATIB) i recollirà imposts com ara l’impost sobre bens immobles, impost sobre activitats econòmiques, impost sobre vehicles de tracció mecànica o les tases municipals.

L’ATIB ha recordat que per qüestions temporals i de seguretat, tots els tràmits es faran via online a través del Carter Virtual de l’ATIB, introduint el DNI/NIF/NIE i el codi de contribuent rebut prèviament. Per saber-ne més informació i tots els detalls es pot visitar la web de l’ATIB.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button