Restauració

Torna “la quinzena del bacallà” a El Posito

Arriba després de dos anys fora poder-se celebrar a causa de la covid

Després de dos anys fora poder-la celebrar per mor de la pandèmia, torna “la quinzena del bacallà” al Restaurant El Posito, la qual tingué inici el passat divendres, 15 d’octubre, i durarà fins dia 31 d’octubre, en un any en el qual se’n compleixen deu des que es va posar en marxa.

Durant aquestes dates podreu degustar els millors plats elaborats amb aquest producte amb una oferta ben variada: bacallà amb sobrassada i mel, amb pebres, amb bacó i allioli, amb ceba caramel·litzada, amb tumbet o el bacallà “El Posito”, els quals trobareu en una carta especial per a aquestes dates. A part d’aquests plats, també segueixen oferint la carta habitual.

Ja ho sabeu, si voleu tastar aquests deliciosos plats amb productes de temporada, només cal que reserveu a El Posito al telèfon 971 86 54 13, el qual trobareu al Carrer Llebeig, 8, del Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button