Municipi

El Bàsquet Pollença s’encarregarà del bar del Pavelló

Bianca Aguilar ha explicat que serà de forma provisional mentre preparen les licitacions

El Bàsquet Pollença torna a obrir la porta del bar del Pavelló. Així ho han anunciat des del mateix club, explicant que “des del Club se’ns ha donat la possibilitat d’obrir el bar els dies que hi hagi partit i això suposarà una ajuda molt important”.

Ja feia mes d’un any que aquest, junt al bar del Poliesportiu de Pollença i el del Moll, roman tancat al públic, tal i com avançàvem fa unes setmanes on també parlàvem de la possibilitat que fos el Club de Bàsquet qui assolís aquest rol.

Finalment, així ha estat. “El Club de Bàsquet Pollença va demanar-nos si podia obrir el bar, almenys durant el cap de setmana, perquè els pares i, sobretot la gent que ve de fora, s’havia queixat per la falta d’aquest servei“, explica la Regidora d’Esports, Bianca Aguilar.

En resposta a això, “els vam donar aquest permís per donar sortida al bar mentre, des de l’Ajuntament, preparem les licitacions i esperem a que es publiquin”, continua Aguilar destacant que “aquestes sortiran per separat: per una banda, la del Poliesportiu del Moll, per altra part, la del Poliesportiu de Pollença i, per altra, la del bar del Pavelló”.

Perquè el Club de Bàsquet i no el de Vòlei?

Són molts que, davant aquesta notícia s’han qüestionat com així és el Club de Bàsquet qui s’encarregarà provisionalment d’aquest servei i no algun dels altres clubs que conviuen amb ell dins el Pavelló, com ara el Club de Vòlei o el de Bàdminton. La regidora respon:

“El Bàsquet Pollença és qui ens ho va demanar. Hi ha molts partits els cap de setmana, sobretot de bàsquet, i així donam una sortida al bar de forma provisional”, argumenta Aguilar.

Per altra part, la regidora ha volgut aprofitar per informar que “estem estudiant la forma perquè els clubs puguin optar a licitar els bars, sobretot el del pavelló. És a dir, estudiam la forma perquè ells puguin presentar-se i tenguin un cert avantatge damunt les altres empreses, ja que són entitats sense ànims de lucre”, afegint que “esperem treure les licitacions prest”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X