Esports

Resultats esportius del cap de setmana al municipi

Fem un repàs pels resultats esportius

Com cada dilluns, anem a fer un repàs pels resultats esportius dels partits i competicions disputats pels clubs i els esportistes del nostre municipi.

Victòria d’Àngels Llobera al Trail del Bisaura

La corredora pollencina, Àngels Llobera, vencedora un cop més a la muntanya. Aquest cop va ser al Trail del Bisaura, una cursa de 57km a +3700 positius, una distància que l’atleta ha recorregut en 7h i 43 minuts, liderant la carrera de principi a fi.

A continuació podeu veure el vídeo de la seva arribada a meta.

Futbol

El primer equip del Pollença i Port FC va sortir victoriós de l’enfrontament d’aquest passat cap de setmana contra el Pòrtol, en un partit finalitzat per 2-1, el qual els col·loca en tercera posició.

Aquesta setmana els toca entrenar de valent per enfrontar-se el proper dissabte contra l’Arenal, el qual es manté en primera posició amb 22 punts, davant el Pollença que ara en té 18.

Bàsquet Pollença

Cap de setmana intens pels equips del Bàsquet Pollença, els quals segueixen cada setmana donant el seu màxim, partit rere partit.

Va ser el torn del debut del Mini Masculí Especial amb un primer partit victoriós per 79-76 davant el CE Santa Mònica.

Victòria també per l’Infantil Femení Especial dins el CB Montuïri amb un partit finalitzat amb un marcador en 10-60.

L’Infantil Masculí Preferent, per la seva part, no tingué tanta bona sort, i fou derrotat pel CB Joventut Llucmajor dins el camp dels contraris, acabant en un 47-25.

El Júnior Masculí Promoció s’emportà la victòria dins la sempre complicada pista del CTEIB Bàsquet per 69-82.

Pel que fa al Júnior Femení, aconseguí guanyar un cop més. Aquesta vegada contra el Bàsquet Manacor dins la pista municipal, en un partit finalitzat en 59-37.

Una altra victòria per l’Infantil Masculí Especial, 55-105, dins el Ciutat d’Inca Bàsquet.

El Júnior Masculí Preferent, per la seva banda, aconseguí derrotar al contrari, CB Àgora Portals, en un partit fàcil i resolt des del bon començament per 23-95.

L’Infantil Femení Preferent, no ho va tenir tan fàcil i va perdre contra el CB Santa Maria només per cinc punts, 39-44.

El Cadet Masculí, guanyà un cop més per 31-86 dins Ciutat d’Inca Bàsquet.

El Cadet Femení A Promoció, fou derrotat contra CB Consell dins la pista municipal per 63-78.

De la mateixa forma, el Cadet Masculí Especial en sortí derrotat del partit d’aquesta setmana dins el Basquet Manacor per 91-43.

Victòria també pel Cadet Masculí Especial davant Basquet Sa Indioteria en un partit finalitzat en 117-42.

5ª jornada de la Lliga d’Empreses de Futbol 7

La quinta jornada de la Lliga d’Empreses de Futbol 7 al nostre municipi ens ha deixat uns resultats millorables.

Per una part, M. Collins- Marbres Cuixac s’emportà l’empat 0-0 davant el CE Campanet, en un partit amb una primera part molt fluixa per part de l’equip local que deixà moltes ocasions al rival però que el porter de l’equip pollencí va saber fer molt bones intervencions. En la segona part, els jugadors de M. Collins- Marbres Cuixac sortiren més actius i amb diverses ocasions clares.

Per altra part, La Bodeguita Port de Pollença, va ser derrotat davant Renault Arenal-Peña Bética per 4-3. Van tenir mala sort amb dos gols que els van venir “de rebot”, tot i intentar-ho fins al darrer moment.

Pel que fa a Panord-Rentacar Formentor, el partit contra Santa Ponsa Veteranos hagué de ser aplaçat.

Victòries del Club Vòlei Pollença

Bons resultats als partits disputats pels equips del Club Vòlei Pollença.

Les Infantils obtingueren la victòria en el seu primer partit de competició per un 3-1 davant l’equip de Bunyola. L’equip Júnior, per la seva part, guanyà també al Volei Alaró per 3-1.

Pel que fa al Sènior Masculí de segona nacional, aconseguí la seva tercera victòria en lliga per 3-0, davant un lluitador Club Volei Muro.

El Sènior Femení, per la seva part, també derrotaren al rival, CV Manacor, per 3-0.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button