Guia ComerçModa i ComplementsServeis

Bellini Shop, passió pels esports aquàtics

Helena Bellini és la propietària de la botiga de surf Bellini del port de Pollensa, una botiga amb anys d’experiència en assessorament en equip perfecte de surf, kite, windsurf o stand up paddle. Situada a un lloc privilegiat per a la pràctica d’aquests esports com és la badia de Pollensa.

A Bellini Surf shop trobaràs les marques més rellevants dins del món del surf, com Quiksiler, Roxy, Ripcurl, Billabong…. Tota la moda i complements que necessites per a practicar tota classe d’esports relacionats amb el mar. Taules de surf, windsurf, veles així com vestits de neoprè.

Helena Bellini és la persona perfecta per a trobar el millor banyador o biquini per a l’estiu. Una personal shoper que coneix les marques, que sap triar i combinar cada complement per a treure el millor de tu.

Gràcies a la seva experiència triar l’equip per a navegar, la talla de neoprè o resoldre qualsevol problema, es converteix en una tasca fàcil. A més, pots conèixer tot el que t’ofereix sense desplaçar-te a través de la seva pàgina web bellini.es des d’on podràs posar-te en contacte amb ells a través del seu xat, WhatsApp o fins i tot mitjançant videotrucada. Helena sabrà atendre’t i ensenyar-te de manera virtual totes les novetats.
La botiga física es troba en el centre del poble molt prop de la plaça, amb molt fàcil accés i pàrquing davant de la botiga.

BELLINI SHOP

Carrer del Metge Llopis, 9, 07470 Pollença, Balearic Islands

Tel. 676452638

https://www.facebook.com/bellinisurf

https://www.instagram.com/surfwearbellini/?hl=es

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button