MunicipiPollença

Presentada la 60ª edició del Festival de Pollença

Enguany tendrà un programa molt variat per atreure a diferents públics

Avui matí ha tingut lloc la presentació del Festival de Pollença d’enguany, quan compleix el 60 aniversari. El cartell d’aquest 2021 es compon de nou concerts que es celebraran del 16 de juliol al 28 d’agost.

El programa d’enguany compta amb grups d’estils molt variats, per tal d’arribar a un públic més ampli, dirigits tant a residents com a visitants d’altres pobles o turistes.

Per fer aquesta programació ens hem basat en el nostre 60 aniversari, així com altres aniversaris com són el 180 aniversari del naixement de Piotr Ilich Txaikovski, el 100 aniversari de la mort de Camille Saint-Saëns o el 300 aniversari dels Concerts de Brandemburg de J. S. Bach.

Pere Bonet, assesor artístic i de gestió del Festival

Entre els concerts prevists per a aquest Festival, destaquen dos programes barrocs, dos simfònics, dos recitals, un concert de jazz, un de familiar i un de solidari.

L’encarregada d’inaugurar el Festival serà la prestigiosa pianista, de caràcter internacional, Yuja Wang; mentre que la protagonista de clausurar-lo serà Akademie Für Alte Musik Berlin.

La Presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha assistit a l’acte d’avui i ha expressat que “tenir un esdeveniment cultural d’aquest nivell i excel·lència ens ajuda a tornar a situar Pollença i Mallorca al panorama musical internacional”. Cladera ha estat acompanyada pel batle Tomeu Cifre, l’assessor artístic i de gestió del Festival de Pollença, Pere Bonet, el director general de Colonya Caixa Pollença, Biel Bauzà, i Maria del Mar Suau, en representació de l’Hotel Son Brull.

En relació a la compra de les entrades, es podrà fer a partir del 26 de juny de forma online aquí, o bé a l’oficina del Festival de Pollença en un horari de dimarts a dissabte de 10h a 13.30h i els dijous de 16.30h a 19h. També hi ha l’opció d’adquirir les entrades el mateix dia del concert a porta, de 20.30h a 22h.

A més, a partir de demà, dimecres 23 de juny, i fins divendres 25, es podrà fer la renovació d’abonaments o la compra dels mateixos a l’oficina del Festival.

Programa de la 60ª edició del Festival de Pollença

  • Divendres 16 de juliol, 22 h:

Cécile McLORIN SALVANT with Sullivan FORTNER“Jazz and contemporary songs” 

  • Dijous 5 d’agost, 22 h:

Yuja WANG, pianoAndreas, OTTENSAMER, clarinet 

  • Dissabte 7 d’agost, 22 h:

ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARSEdgar MOREAU, violoncelJoshua WEILERSTEIN, director 

  • Dijous 12 d’agost, 21 h:

CONCERT FAMILIAR“Els colors del metall”Una producció de L’Auditori de Barcelona 

  • Dissabte 14 d’agost, 22 h:

ACADEMY OF ANCIENT MUSICRichard EGARR, director 

  • Dimecres 18 d’agost, 22 h:

Piotr BECZALA, tenorCamillo RADICKE, piano

  • Dissabte 21 d’agost, 22 h:

ADDA SIMFÒNICAPablo SÁINZ-VILLEGAS, guitarraJosep VICENT, director

  • Dimecres 25 d’agost, 22 h:

ESCOLANIA DE LLUC i Andreu RIERA, pianoConcert solidari 

  • Dissabte 28 d’agost, 22 h

AKADEMIE FÜR ALTE MUSIK BERLINJ. S. Bach – Concerts de Brandemburg300 aniversari

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button