CulturaMunicipiPolíticaPollença

Reobertura del tram rehabilitat de la Ruta de Pedra en Sec que travessa Pollença

Autoritats del Consell de Mallorca han visitat avui la zona per revisar les tasques de millora realitzades

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la vicepresidenta Aurora Ribot, consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, han acudit avui a la Vall de Son Marc, Pollença; per tal d’inaugurar el tram rehabilitat de la Ruta de Pedra en Sec que travessa el municipi pollencí. A l’acte també hi ha assistit el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado i el batle de Pollença, Tomeu Cifre.

L’itinerari d’inauguració s’ha dividit en dos punts, el primer a la Carretera Vella Lluc-Pollença i el segon al Refugi del Pont Romà. Són dues de les zones més afectades per les pluges acumulades i pel temporal del 2018 que va causar importants destrosses que impossibilitaven el trànsit segur per aquest tram.

Les autoritats polítiques valoren la feina feta per la conservació de la tècnica dels marges i l’adequació del camí

Durant el passeig, les autoritats han donat valor a les tasques de reparació duites a terme pel Consell de Mallorca en aquest tram de la Ruta de Pedra en Sec. Un punt important per a senderistes, turistes i residents que ara podràn gaudir en condicions òptimes.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera ha volgut destacar la importància de la conservació de la tècnica de Pedra en Sec com a valor afegit de l’emblemàtica Serra de Tramuntana i del municipi de Pollença.

Per part seva, la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha donat valor a la reobertura del tram en les condicions d’accesibilitat i seguretat pertinents. També ha volgut destacar la importància d’haver separat el tràfic rodat i el d’a peu en el punt negre del Pont Romà, on ara es pot transitar per la nova passarel·la instalada.

El batle del municipi, Tomeu Cifre, ha agraït la tasca del Consell de Mallorca i ha recordat l’estat en el que la borrasca Filomena va deixar el tram rehabilitat. “Era impracticable amb dos desnivells difícils sobretot per les persones amb dificultats en mobilitat”, ha explicat.

Vols veure les imatges de la visita?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button