Municipi
Destacat

Els cossiers no ballaran per la Patrona

Segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Pollença, la comissió dels cossiers ha decidit no ballar per les festes de la Patrona. Les raons esgrimides per la comissió estan basades en la responsabilitat i la prudència necessària per preservar la seguretat de la gent.

Josep Pons, regidor de Festes, explica que la setmana que ve està prevista una reunió entre l’Ajuntament i els cossiers per a veure quin tipus d’acte es pot realitzar, ja que d’una manera o una altra, els cossiers han de ser presents en aquestes dates tan assenyalades.

“Actualment ens trobem en un situació d’incertesa en relació a tot el que siguin actes que atreguin a una multitud. La informació sobre el coronavirs provoca una inseguretat enorme i cal ser previnguts” explica Pons

Actualment ens trobem en un situació d’incertesa en relació a tot el que siguin actes que atreguin a una multitud. La informació dels darrers dias sobre el coronavirus provoca una inseguretat enorme i cal ser previnguts i responsables”


En breu ampliarem la noticia amb les reaccions de l’Ajuntament i dels responsables de la decissió, aixi com dels protagonistes del ball

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button