EsportsMunicipi

Pesquen una tonyina de gairebé dos-cents quilos

Pere Bauza, Mateu Rebassa i Miquel Morro han capturat aquest espectacular exemplar.

Pere Bauza, Mateu Rebassa i Miquel Morro han capturat aquesta espectacular tonyina. El peix, de dimensions impactants, ha picat a dues milles al nord del cap de Formentor, al lloc conegut com “La Barra”.

Era la segona picada. Minuts abans, un altre peix ja havia trencat la línia i, mentre es lamentaven de l’ocasió perduda i estant Miquel Morro a la canya, aquest crida “Combat, Combat”. Ara sí, una nova picada els ha portat a una lluita de més de tres hores amb una colossal tonyina de 185,200 quilos.

Tradicionalment, la modalitat de pesca d’aquests peixos s’ha anomenat pesca a brumeig o pesca deportiva d’altura.

ALS PESCADORS ESPORTIUS LES ATRAU MOLT LA PESCA D’AQUESTES ESPÈCIES PEL COMBAT QUE PLANTEGEN, JA QUE SÓN PEIXOS GRANS, AMB MOLTA FORÇA I QUE LLUITEN AMB DESESPERACIÓ QUAN ES VEUEN ATRAPATS, OFERINT COMBATS ESPECTACULARS.

Finalment, els pescadors l’han traslladada al Port de Pollença, lloc on ha estat hissat per una grua.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X