Successos
Destacat

Pollença viu el ball més surrealista d’aquest Nadal

Tal com Som Pollença va fer saber ahir al matí a Instagram i també altres mitjans de comunicació n’han fet ressò, la nit del 25 de desembre es va viure un ensurt important. A les 24:30 hores aproximadament i durant la celebració del “tardeo” de Nadal organitzat per l’Ajuntament, un jove decidí aventurar-se a passejar per plaça sobre una excavadora.

Els fets semblen còmics i sorprenents, com si d’una història quixotesca es tractés. No obstant, la gravetat d’aquesta actuació va més enllà d’una gamberrada festiva. El menor va forçar el contacte de la màquina i la va fer ballar sense cap tipus de control. Per sort, la gent va saber controlar el temor i algú es va atrevir a aturar al jove. Així, el que podia acabar en tragèdia, va finalitzar només amb un bon ensurt.

Amb tot, l’Ajuntament de Pollença denunciarà els fets i, sobretot, els perforaments provocats a sobre de la façana de la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button