Cala Sant VicençMunicipi
Destacat

Pedro Sánchez començarà el 2023 a Pollença

El president del Govern vendrà a Mallorca a passar el Cap d'Any a l'Hotel El Vicenç de la Mar

Pedro Sánchez, el president del Gobierno de España, ha decidit començar el nou any d’una manera diferent i es desplaçarà fins a Mallorca per passar el Cap d’Any. De fet, el seu desig ha estat molt concret: passar la seva estança al nou Hotel El Vicenç de la Mar. Per aquest motiu, s’obrirà l’establiment exclusivament per Sánchez la qual cosa no ha fet gaire gràcia als treballadors: “No volem tornar a posar-ho tot en marxa per un caprici, preferim gaudir de les festes i cobrar l’atur”, ha explicat un cambrer de l’hotel. Es per aquest motiu que també es desplaçara a Sant Vicenç tot el personal de servei de La Moncloa

La negativa a la reincorporació per part del personal de l’hotel està dificultant la posada en marxa. Ara per ara, des de l’establiment s’està fent una crida a restauradors de tot Mallorca perquè passin les vacances treballant a El Vicenç de la Mar, tot i que la proposta no està tenint molt bona rebuda. “No es pot avisar al darrer moment i voler que et posin una catifa vermella, ens sembla una manca d’educació”, ha remarcat un altre treballador de l’establiment, qui també ha posat damunt la taula la possibilitat de fer una manifestació el dia de l’arribada del president.

D’altra banda, el cap de cuina del restaurant de l’hotel, Santi Taura, tampoc s’ha mostrat gaire emocionat amb la notícia. Taura s’ha vist amb problemes per trobar ajudants de cuina. Segons ha explicat el xef llosetí, el president ha comanat un menú especial que els hi durà una feinada i que no es basa en producte local: “No entenem com poden rebutjar les tradicions d’aquí, són uns triats”.

Una altra exigència de Sánchez ha estat canviar el matalàs de la seva suite,

Andrés Nevado

Per la seva part, el batle de Pollença, Andrés Nevado, ha hagut de cancel·lar el seu viatge a Extremadura per aquesta visita i haurà de passar les festes enfora de la seva família: “Aquesta estança del president a Pollença serà bona propaganda pel municipi i li obrirem les portes de l’hotel, però ja l’he advertit que m’ha fotut i això no quedarà així”. Amb tot, el batle ha hagut de tornar al seu ofici de pintor, ja que la majoria de pintors estan de vacances. “Me ha tocado volver a coger la brocha, el consistorio necesita un buen repaso, tengo que pintar algo”, ha conclòs Nevado.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button