Successos

Un bus del TIB estancat a un carrer de Sant Vicenç

Ha generat tensió entre el conductor i veïns de la zona

Fa pocs minuts ens han fet arribar que hi ha autobus amb dificultats de pas al carrer Temporal de Cala Sant Vicenç, el qual ha provocat tensió entre el conductor i alguns vianants que, veient la situació en la qual es trobava, li han oferit ajuda la qual ha estat rebutjada.

El fet que ha provocat que el vehícle no pugui circular, asseguren que no ha estat ni més ni menys que el mal estacionament d’un altre cotxe del qual “sortia una mica el cul sobre el pas de circulació i dificultava el pas al bus sense arribar a impedir-ho totalment”.

En veure la situació i després de sentir el clàxon diverses vegades, algunes persones que es trobaven a la zona, veient que el vehicle podia passar perfectament, han oferit ajuda al conductor donant-li indicacions, a lo qual ell s’ha negat, al·legant que no volia avançar per no retxar el bus, ja que no era seu. Això ha provocat tensió, no només pel renou sense necessitat que generava amb el clàxon, sinó també per possibilitat d’embossar el trànsit a la zona.

A més, s’ha intentat cridar a la Policia Local perque acudís al lloc dels fets per tal de posar-hi una solució, però aquests no tenien cap patrulla en aquest moment per la zona.

Finalment la grua ha hagut de personar-se al lloc del succés per a retirar el cotxe que estava mal aparcat i obstruïa, en part, que el gran vehicle pogués passar.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X