MunicipiPollençaSuccessos

Una crema descontrolada pel vent provoca l’alarma entre els veïnats de Pollença

La ràpida actuació de Policia Local i Protecció Civil del municipi ha evitat mals majors

Una crema descontrolada a un solar ubicat entre Ca’n Conill i la carretera de Palma ha provocat un bon ensurt als veïnats de la zona. L’incendi ha començat sobre les 13:00 hores en un moment en el que s’estava realitzant una crema controlada dins un solar. Sembla que, a causa d’una forta ratxa de vent, un espí ha botat i les flames han començat a extendre’s sense control.

Una forta ratxa de vent ha fet botar una espira i el foc ha començat a extendre’s descontroladament

Un veïnat ha donat la veu d’alarma i han acudit ràpidament la Policia Local de Pollença i Protecció Civil del municipi, aconseguint controlar les flames en temps rècord. Així i tot, s’ha donat avís als Bombers de Mallorca, que han arribat fa uns minuts per mantenir la zona fresca i evitar que el foc reviscoli.

L’incendi ha provocat un bon ensurt en els primers moments ja que el foc es trobava molt a prop d’un gran bloc de pisos i de la carretera que dona accés al municipi.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X