MunicipiSuccessos

Detingut un jove per furts a centres de Salut, entre ells el PAC de Pollença

L'home de 23 anys és el presumpte autor dels fets. Se li imputen vuit delictes de furt a centres de salut i tres d'estafa

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 23 anys per diversos furts a l’Hospital Comarcal d’Inca i en els centres mèdics d’Alcúdia i Pollença. Al jove se li imputen vuit delictes de furt i tres d’estafa per l’ús de les targetes de crèdit robades, segons ha informat aquest dimarts l’Institut Armat en una nota de premsa.

Presumptament, el jove anava als centres mèdics en horari de consultes com un pacient més, aprofitant els descuits dels treballadors per colar-se a les zones restringides, on s’apropiava de carteres i efectes personals del personal sanitari.

La coordinadora del centre de Salut de Pollença, Alejandra Valero, ens ha explicat que “una zeladora va denunciar que li havien robat la cartera”. Així i tot, explica que en el moment dels fets “hi havia diverses persones al PAC” per tant, segueix “no podem acusar a una persona en concret”.

Després de diverses denúncies per part dels dos centres de Salut i de l’Hospital d’Inca, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació amb la qual s’ha identificat al jove com el presumpte autor dels fets.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X