Cala Sant VicençMunicipiSuccessos

Un conductor atrapat col·lapsa la carretera de Cala Sant Vicenç

Els equips d'Emergència han fet feina ràpidament per desbloquejar l'accidentat; del qual es desconeix el seu estat

Un aparatós accident de trànsit ha deixat incomunicada la via d’accés cap a Cala Sant Vicenç prop d’una hora. Sembla que un conductor, que viatjava tot sol, ha pegat contra la paret de la carretera i ha acabat bolcant. A més, no podia sortir pel seu propi peu i s’ha hagut de donar avís als serveis d’emergència per tal d’excarcerar-lo.

El succés s’ha produït sobre les 13:30 hores a l’altura de Ca l’Hereu i ha provocat un llarg col·lapse, ja que la carretera de Cala Sant Vicenç només és d’un sentit. Els conductors que s’han trobat l’accident han quedat bloquejats prop d’una hora i quinze minuts mentre es duien a terme les tasques pertinents.

El conductor ha estat alliberat pels sanitaris de l’ambulància, els primers en arribar, i també han participat Bombers de Mallorca, la Guàrdia Civil i la Policia Local del municipi. L’home ha estat excarcerat en un temps rècord i en qüestió d’una hora s’ha restablert el trànsit. El vehicle accidentat ha estat retirat amb la grua; ja que havia quedat travessat enmig de la via.

La víctima ha estat atesa pels serveis d’Emergència i està ferida, però es desconeix si pateix ferides lleus o greus. Ha estat traslladat amb una UVI mòbil a un centre hospitalari.

Mostra més

Alba Gonzalez

Corresponsal de La Sexta a les Illes Balears. Present a IB3 Televisió. Colabor amb Som Pollença. El periodisme és la meva vida. Amant de la realitat i les persones. Fan de la filosofia vital.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X