EconomiaMunicipi

Declaració de la Renda a 2021: Dates, fer-la online i tot el que has de saber

La campanya per presentar la declaració corresponent a l'exercici 2020 arrenca avui dimecres 7 d'abril i finalitza el 30 de juny

Arrenca la campanya de la Declaració de la Renda 2021, corresponent a l’exercici 2020. Segons el calendari de la Renda per al contribuent de l’Agència Tributària, enguany, de nou marcat per la pandèmia de coronavirus, l’inici del termini per retre comptes per l’IRPF és aquest dimecres 7 d’abril per a les presentacions per internet i acabarà el pròxim 30 de juny. Si es vol presentar per telèfon o presencialment caldrà esperar fins al 6 de maig i el 2 de juny, respectivament, per a poder fer-ho.

Dates

Durant els tres mesos que dura la campanya de la Renda 2020 hi ha diverses dates a marcar en vermell al calendari. Les detallem:

  • 7 d’abril: inici de la campanya de la Renda 2020
  • 4 de maig: comença el termini per a sol·licitar cita prèvia per a l’atenció telefònica.
  • 6 de maig: comença l’atenció telefònica sota el Pla Li Vam trucar.
  • 27 de maig: inici del termini per sol·licitar cita prèvia per a l’atenció presencial.
  • 2 de juny: inici de l’atenció presencial.
  • 25 de juny: últim dia per a la domiciliació bancària de les declaracions amb resultat a ingressar (hem de pagar a Hisenda).
  • 30 juny: últim dia de la campanya de la Renda 2020 i data límit per a la presentació de declaracions amb resultat a retornar.

Declaració a través d’internet a partir d’avui

La campanya de la declaració de la Renda i Patrimoni corresponent a l’exercici 2020 comença avui dimecres 7 d’abril, moment a partir del qual, i fins al dimecres 30 de juny, es podrà tenir accés a l’esborrany, modificar i presentar la declaració per Internet, a través del programa Renda web. La data límit és el 25 de juny en el cas que el resultat sigui a ingressar amb domiciliació en compte.

Per fer-la online cal entrar al web de l’Agència Tributària o en l’App. No es necessària la cita prèvia però sí el DNI electrònic, el certificat electrònic, PIN o el número de referència. Aquest últim és un sistema d’identificació que permet tramitar la Renda i es podem obtenir al portal de l’Agència Tributària introduint una sèrie de dades personals.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X