Successos
Destacat

Detingudes vuit persones a Pollença

L’operació duta a terme per la Guàrdia Civil se salda finalment amb vuit detinguts, la confiscació de quantitats importants de substàncies estupefaents i diners efectiu.

La batuda s’ha realitzat com a resultat d’una investigació en la qual estava treballant l’institut armat. com ja comptem ahir, durant la batuda s’han realitzat l’entrada registre en un hostal, en un habitatge i en una finca del municipi

Operatiu important de la Guàrdia Civil

El desplegament policial va ser molt important a tot el municipi, on intervengueren cans per a la detecció de drogues, la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància), la UCO (Unitat Central Operativa) i la policia judicial de la Guàrdia Civil.

Remarcar que és la segona batuda que es realitza a Pollença en poc temps. La darrera va tenir lloc ara fa tres setmanes al carrer Llebeig, on també es van detenir diverses persones i es van confiscar narcòtics. Ara bé, aquesta és de dimensions molt més elevades i amb un nombre d’agents que es passegen pel municipi molt més destacable.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Consulteu també
Close
Back to top button
Close
X