MunicipiPollença
Destacat

Prèvia La Patrona: setmana de preparacions

Ja estan en marxa els preparatius per aquestes festes atípiques

Cada dia queda menys perquè s’acostin les festes de la Patrona. Com ja és sabut per tots els pollencins des de fa mesos, la patrona d’enguany serà molt atípica i diferent a causa de la situació. Però encara que sigui marcada per la covid-19, hi haurà Patrona.

Ens trobem a la vigília de les festes, dins la setmana que donen principi. Per això, nosaltres, des de Som Pollença, ja estam preparant i gravant l’especial Patrona, que el resultat es podrà veure i presenciar dia 2 d’agost.

També estan preparant des de l’Ajuntament, qui al llarg d’aquesta setmana, han anunciat la publicació del programa oficial de festes. El qual es publicarà a darrer moment per si s’ha d’implantar alguna modificació a causa de la situació. De tota manera, ja s’han desvetllat alguns dels esdeveniments que hi haurà aquestes festes com el concert solidari de Los Jabaloyas, de la mà de Club Rotary:

Diumenge dia 26, serà oficialment l’inici de les festes i encara que no haurà canonades ni baixada de bandera, des de l’Ajuntament han confirmat que sí que hi haurà repicada de campanes a les 14 hores i tothom està convidat a baixar la bandera a la seva pròpia façana. A més d’estar convidats al Pregó d’enguany, interpretar per Josep Pere Peyró amb el títol ‘D’on ets, d’on te diuen?’. Hi haurà aforament limitat de 350 persones i una pantalla per seguir-ho des de defora.

Més endavant també s’esperen alguns esdeveniments com l’espectacle de Agustín “El casta” dia 30, amb el seu nou show “Confinados”:

Hi haurà molts més esdeveniments més, els quals publicarem juntament amb el programa oficial de les festes, quan estigui disponible.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button