AlimentacióGuia Comerç

Fruites i verdures Can Bou Ros, un servei com el “d’un temps”

Apostar sempre pel producte local, de proximitat i de temporada

La relació de tu a tu és el que caracteritza la fruiteria Can Bou Ros. És un comerç de proximitat que ofereix un servei com el “d’un temps”, molt proper amb els seus clients. Andreu Crespí, propietari, assegura que és un tipus de negoci que avui en dia està “en perill d’extinció degut a les grans superfícies, les quals es mengen molt de territori”.

En el seu local hi pots trobar fruita, verdura i alguns queviures bàsics com l’oli, la pasta o l’arròs. Crespí ha posat en relleu que aposten, sempre que sigui possible, per vendre el producte local, de proximitat i de temporada.

També explica que una de les coses que més li agrada de la seva feina és poder aconsellar al client. Recomanar el que és millor en cada ocasió. Confessa que ara, a les portes de l’estiu, és quan les estanteries “estan més polides” amb els albercocs i les cireres, una de les temporades més acolorides de l’any.

Amb l’excepcionalitat de l’estat d’alarma i com molts altres negocis, ells han hagut d’innovar per fer front a la situació. Han posat en marxa el repartiment a domicili i no descarten continuar oferint-lo després d’assolir la nova normalitat.

CAN BOU ROS, C/ Vicenç Buades 36 · Port de Pollença,

Comandes i servei a domicili 659 098 701 · 971 534 826

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X