Esports

De moment, no hi haurà Torneig de F7 de la Patrona

Més novetats en l'àrea d'esports: ja es poden fer reserves per F6/7 i Futbet, i els vestuaris del Poliesportiu de Pollença ja estan reformats

Cada any, l’arribada de l’estiu a Pollença venia acompanyada de la posada en marxa del Torneig de Futbol 7 que finalitzava amb la Patrona. Però des que tenim presència de la Covid, aquest, com molts altres esdeveniments, s’han hagut d’anul·lar.

Molts eren els pollencins que es demanaven si aquest any, amb l’aparent millora de la situació sanitària, seria possible retornar a la celebració d’aquest torneig que, per a molts, ja s’havia convertit en un símbol de l’estiu.

Per això, ens hem posat en contacte amb la regidora d’Esports, Bianca Aguilar, qui ens ha confessat que, “de moment, no es preveu que enguany pugui celebrar-se el torneig. Tot i que ho hem estat meditant junt amb el batle, creiem que encara és prest, ja que les normes estableixen que els equips haurien d’estar formats per grups bimbolla i això, en aquest cas, és difícil. Tot i així, encara no s’ha pres una decisió definitiva“.

Aguilar ha afegit també que, durant aquest estiu, si que posaran en marxa altres tornejos i competicions esportives d’esports que no requereixen grups tan grans, com ara dos tornejos de padel i una competició de bàdminton.

Ja poden reservar-se els camps de F6/7 i de Futbet

A partir d’avui, dilluns 21 de juny, ja es poden fer les reserves per a poder fer “patxangues” de Futbol 6/ 7 i de Futbet, les quals es faran a través de la App Esports Pollença. Per mor de la Covid, s’ha establert una nova normativa:

  • Full de registre: els jugadors que facin ús del serveis hauran d’emplanar un full de registre amb les seves dades abans de fer la reserva.
  • Pagament únic: s’haurà de fer un sol pagament conjunt entre tots els jugadors. És a dir, no podran pagar per separat. A més, haurà de fer-se en targeta al mateix Poliesportiu o per la App.
  • Prèstec de petos i pilotes: enguany no es prestaran els petos, però si podrà fer-se ús de les pilotes.
  • Respectar l’hora de reserva: es demana ser puntuals tan per a entrar com per sortir, per tal de no coincidir amb altres grups.

Ja estan llestos els vestuaris del Poliesportiu de Pollença

Després d’uns mesos d’obres, els vestuaris del Poliesportiu de Pollença ja estan completament acabats i preparats per a ser utilitzats pels jugadors i usuaris.

Amb la reforma feta, són més amplis i moderns i, a més, permeten total accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button