MunicipiPollença

Presentats els punts de recàrrega que donaran energia a edificis municipals

El projecte ha estat finançat pel Govern Balear amb fons d'imposts de turisme sostenible

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, juntament amb el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria democràtica, Juan Pedro Yllanes, han presentat aquests divendres a Pollença dos projectes de dos punts dobles de recàrrega amb pèrgola fotovoltaica que generaran energia al Poliesportiu municipal i altres edificis municipals.

Aquests projectes, a més de subministrar energia als cotxes elèctrics, també ho faran al Poliesportiu i a altres edificis municipals. El projecte ha duit un cost de 400 mil euros i ha estat finançat pel Govern Balear amb fons d’imposts de turisme sostenible.

A l’acte també hi han participat el Director General d’Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava; el director gerent de l’IBE, Ferran Rosa; i regidors de Pollença com són Josep Lluís Pons, Francisca Cerdà i Bianca Aguilar.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X