EducacióEu MollMunicipi

Alumnes del CEIP Miquel Capllonch realitzen una neteja a Albercutx

Una quarantena de nins i nines de 4A i 4B han fet una gran feina avui a la platja

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha visitat la platja d’Albercutx on els alumnes de 4A i 4B del CEIP Miquel Capllonch realitzen una neteja emmarcada en les activitats del programa Let’s Clean Up Europe. El batle, Tomeu Cifre, no ha pogut assistir i en el seu lloc ha anat la regidora de Benestar Social, Francisca Cerdà. També han assistit el gerent de l’empresa municipal EMSER 2002, Bartomeu Servera i el tècnic de gerència d’Ecovidrio, Ivan Tolsà.

Aquest programa és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etcètera. Als nins els han proporcionat una bossa de tela i una gorra des de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Les sessions de neteja s’han dividit en dues; una cada classe. A més, les monitores Claudia i Laia han parlat als alumnes sobre la importància de la posidònia, han vist a través de microscopis els diferents tipus d’arena i han realitzat la neteja de la platja, on han trobat moltes burilles, vidres i plàstics.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X