MunicipiPollença

La Fira acollirà activitats i exposicions per a tots els gustos

L'Ajuntament de Pollença ha presentat aquest dimarts el cartell i el programa de l'edició del 2019

Els carrers de Pollença s’ompliran de cultura, música i art el cap de setmana del 8 al 10 de novembre en el marc de La Fira 2019. Des de l’Ajuntament han organitzat multitud d’activitats dirigides a tots els públics. L’objectiu és donar vida al poble i arribar a tots els indrets del municipi. Avui dematí, a la casa de la vila, s’ha presentat el programa i cartell de la Fira 2019.

El regidor de fires, Miquel Llobeta, el batle, Tomeu Cifre, i el regidor d’Unió Mollera, Andrés Nevado, han estat els encarregats d’explicar com s’ha plantejat l’esdeveniment. I ho han fet a falta de dues setmanes perquè els pollencins i pollencines puguin gaudir d’aquesta cita. Una cita que, és necessari recordar, està marcada per l’any Bestard. Les imatges seran el fil conductor de tota la Fira. Al vídeo, Llobeta ho explica amb més detall.

Miquel Llobeta ha fet una detallada descripció de les diferents activitats que se celebraran en el marc de la Fira de Pollença. Cal destacar la fira d’artesania, la mostra de cuina i l’exposició d’animals. També les diverses actuacions que van a càrrec dels músics i les músics de Pollença. Així mateix, recorda que és la 36a edició.

Coincideix amb les eleccions generals del 10N

A la presentació del programa i cartell de la Fira 2019, els regidors han fet incís en què el dia 10 també se celebren les eleccions generals. Tot i no haver estat en cap moment un impediment per l’actual equip de govern, ha estat un factor a tenir en compte a l’hora de preveure les activitats i assignar-lis un lloc.

Tal i com explica Tomeu Cifren en el vídeo, s’ha de reforçar la seguretat. És necessari poder cobrir les dues activitats que coincidiràn dia 10 a Pollença. També ha explicat a Som Pollença, que aquesta casualitat pot ser beneficiosa per l’esdeveniment. Pot propiciar que hi hagi una afluència de gent molt més gran del què és habitual.

Cartell de la Fira 2019
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button