MunicipiPollença

La Nit Fosca arriba amb el terrorífic Horror Express, t’atreviràs a agafar el tren?

Onit organitza tot un seguit d'activitats per a tot el públic en el marc de Tots Sants i Halloween

La Nit Fosca més terrorífica porta el tren Horror Express a circular pels passadissos del Claustre de Sant Domingo la vigília de Tots Sants. Onit convertirà un any més el convent pollencí en un autèntic passatge del terror des de les 19,00 h del cap vespre fins a mitja nit. Fa setmanes que juguen amb la intriga per crear unes expectatives que, a hores d’ara, són molt elevades. Un exemple molt clar n’és aquest suggerent teaser:

Els d’Onit han aconseguit mantenir l’essència d’aquesta festa tan nostra i incloure, també, les novetats provinents d’altres indrets del globus terraqüi. Per això, des de l’associació juvenil han organitzat tot un seguit d’activitats dirigides a tots els públics. No s’han oblidat, de cap de les maneres, dels més petits de cada casa.

Els nins i les nines podran gaudir d’un seguit de tallers de tota classe. Des de maquillar-se com la Catrina més mexicana fins a enfilar llepolies i xocolates per fer-se un rosari ensucrat. Però el més destacat de la Nit Fosca serà, sense dubte, el passatge del terror no apte per menors.

Programa de la Nit Fosca V organitzada per Onit que se celebrarà dia 31 d'octubre al Claustre de Sant Domingo

Com bé saben, les il·lusions visuals són un factor essencial en el món del terror. Però també saben que la intriga és clau perquè el públic disfruti de l’experiència. És per això, que fa uns mesos van donant pistes a les seves xarxes socials sobre el què els espera demà vespre. Ara bé, sense descobrir en cap moment el secret més ben guardat: el que els espera, de veritat, entre les parets del Claustre de Sant Domingo.

Tots Sants i Halloween, dues tradicions que conviuen a la Nit Fosca

Amb aquesta iniciativa, l’associació demostra una capacitat envejable de sortejar amb molt èxit les constants influències estrangeres que, des de fa anys, bombardegen aquesta festa tan nostra. Aconsegueixen així, que Tots Sants i Halloween coexistesquin en un mateix espai i temps. Fomenten la convivència entre dues tradicions oposades i que la societat es nega a relacionar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button