MES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Junts Avançam demana la millora del clavegueram a Pollença

El partit demana una solució a la problemàtica dels abocaments d'aigües residuals que afecten la qualitat de l'aigua de la badia del municipi

Davant els “problemes d’abocaments incontrolats a les platges del Moll”, el passat mes de setembre Junts Avançam va proposar al Ple la posada en marxa d’un Pla Integral de Clavegueram i Aigües Pluvials. Aquesta proposta no va tenir el suport de l’actual equip de govern, ja que es varen abstenir, “negant l’evidència de problemes” expliquen en un comunicat.

Ara, l’Ajuntament “es veu obligat” pel conveni de gestió de les Estacions Depuradores d’Aigües Residuals, EDARs de Pollença i Formentor, que es va aprovar el passat ple ordinari de l’Ajuntament de Pollença; “l’equip de govern s’ha hagut de comprometre a presentar-lo i executar-lo en el termini d’un any i mig”.

Amb la signatura d’aquest compromís es demostra que “teníem raó i la nostra proposta d’un pla de clavegueram era, i és, una proposta justificada, necessària i coherent, tal com ja vàrem argumentar en el seu moment”, expliquen des del partit.

Davant la “falta de voluntat política de l’equip de Govern” des de Junts Avançam demanen que es doni una solució als problemes generats pels abocaments incontrolats. Ja que, aquests, “posen en perill disposar d’unes platges tan segures com sigui possible des del punt de vista sanitari, un aspecte molt necessari en aquests moments de pandèmia i els futurs de post pandèmia que vendran”. La represa i la bonança de l’activitat econòmica al nostre municipi va directament lligada a la qualitat de la nostra costa i les nostres aigües, expressen.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button