El PiPolítica

El Pi Pollença refusa la vacunació de la regidora de Benestar Social

L'agrupació no comparteix l'actuació de Cerdà i demana més transparència en la gestió de la situació

El Pi Pollença rebutja i no comparteix les explicacions que va fer públiques la regidora de Serveis Socials, Francisca Cerdà, la passada setmana. Així ho va decidir en Assemblea l’agrupació.

La formació no comparteix i rebutja l’actuació irregular de Francisca Cerdà i ha reclamat més transparència en la gestió d’aquesta situació al Batle, Sr. Bartomeu Cifre.

El president d’El Pi Pollença, ha deixat clar a través d’un comunicat de premsa que “no entenem que primer es negui haver-se vacunat i, posteriorment, es faci una roda de premsa confirmant públicament la vacunació” reiterant que “la ciutadania està patint una situació molt complicada i el procés de vacunació necessita celeritat, evitar malentesos i donar un exemple de transparència.”

Segons Marquet, “ara cal fer feina per centrar-nos en la recuperació del municipi i en la pròxima temporada turística.” El president ha aprofitat per reclamar al govern d’Armengol, “un protocol clar de vacunació i que reivindiqui davant Sánchez que es prioritzin a les comunitats turístiques”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button