MES -ESQUERRAPolíticaPopulars de PollençaTots per Pollença

Desestimen el contenciós contra el PAC de Can Conill interposat per la dreta pollencina

Els demandants s'han de fer càrrec de la despesa del judici

L’any 2018, Tots per Pollença, Partit Popular i un regidor no adscrit varen interposar un recurs contenciós administratiu contra l’acceptació per part del Govern del solar de Can Conill per fer-hi el nou PAC. Però aquest ha estat desestimat pels jutjats. És a dir, la justícia no els hi dona la raó, com tampoc els hi va donar fa uns anys quan pretenien suspendre l’acord impugnat. A més a més, el tribunal els condemna a pagar totes les despeses dels judicis.

Una sentència que Junts Avançam valora “de forma satisfactòria” i que demostra que la feina feta quan ells governaven “va ser totalment correcte”. Així, en una nota, també afirmen que “deixa en evidència el baix nivell polític de l’actual batle, Tomeu Cifre Ochogavia, i del tinent de batle, David Alonso, mirant més els interessos de partit que els vertaders interessos del municipi”.

“Deixa en evidència el baix nivell polític de l’actual batle, Tomeu Cifre Ochogavia, i del tinent de batle, David Alonso, mirant més els interessos de partit que els vertaders interessos del municipi”

Consideren que ha estat “una estratègia per enredar” i retardar la construcció del PAC. Una estratègia a la qual s’hi sumarien mocions, acords i propostes de suspensió, entre altres.

Amb tot, l’agrupació política liderada per Miquel Àngel March, lamenta que l’endarreriment de l’aprovació del projecte i de la licitació de les obres “ha anat en detriment del municipi i dels seus habitants”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button