Municipi

Continua el mal temps

Ahir es varen registrar petites inundacions al Moll

Pluges intenses i fortes ràfegues de vent varen prendre tot el protagonisme ahir a Pollença. Amb aquesta situació meteorològica, alguns carrers del Moll es varen innundar. De fet, varen afectar des de la rotonda de la Vall fins a la rotonda de Bóquer. Segons les dades de l’AEMET, entre les 19.00 hores del capvespre i les 07.00 hores d’aquesta matinada, les precipitacions varen deixar 24 litres per metre quadrat al Port de Pollença.

El Port de Pollença ahir vespre

Així mateix, el torrent de Cala Sant Vicenç va estar a punt de desbordar-se. Hi va haver una estona que aquest va passar per damunt la carretera, però des de l’Ajuntament varen donar l’avís i els tècnics varen desembossar una reixa on s’hi havia acumulat pedra. Els efectes de la borrasca ‘Blas’ també han afectat la primera línia de la costa, on ha tret molta arena. Motiu pel qual s’estan duent a terme tasques de neteja.

El municipi també es va quedar sense corrent durant alguns intervals de temps. Tot i això, no hi va haver incidents greus.

Avui, la situació hauria de ser més calmada. Ara bé, continua actiu l’avís groc per pluges, vent i fenòmens costaners pel que no descarten vents forts amb ràfegues molt intenses.

Perilla La Fira?

Imatge de La Fira 2019

Davant aquesta situació, el batle del municipi, Tomeu Cifre, comenta que avui estan a l’expectativa de què passarà amb La Fira. “De moment no s’anul·la perquè hi ha coses que es fan a l’interior”, assegura. El problema, però, radica en les activitats i estands de l’exterior.

Alguns mitjans de comunicació eren al ‘Puerto Pollensa’

Algunes de les errades lingüístiques més freqüents és la traducció dels noms propis i dels municipis. Error en el qual ahir hi varen caure alguns mitjans de comunicació que es varen traslladar fins al Moll per explicar en directe quina era la situació meteorològica a Mallorca:

Però no és l’única errada que cometeren. Una imatge gravada a Cala Sant Vicenç va ser ubicada, de nou, al ‘Puerto Pollensa’:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button