Alternativa per PollençaMES -ESQUERRAMunicipiPolíticaTots per PollençaUnides Podem

Anticorrupció inicia la investigació de les PCR del batle i la vacunació de la regidora

L'oposició espera que l'organisme aclareixi les actuacions "presumptament fraudulentes" de Cerdà i les PCR de la regidora i el batle

L’Oficina anticorrupció ha iniciat la investigació de la vacunació de la tinent de batle de Pollença, Francisca Cerdà i de les 38 PCR fetes per la regidora i el batle de Pollença.

El cap de l’oposició, Miquel Àngel March, ha fet saber que l’Oficina Anticorrupció ja ha iniciat les investigacions sobre la “vacunació irregular” de la tinent de batle de Pollença, Francisca Cerdà i de les 38 PCR fetes per la regidora i el batle de Pollença, Tomeu Cifre.

La mateixa Oficina s’ha declarat competent per investigar aquestes actuacions, arran de la denúncia que els grups municipals de l’oposició de Pollença (Junts, Alternativa i Podem) varen presentar la setmana passada. La qual es va presentar després de conèixer “aquestes actuacions irregulars, que prèviament havien negat”, explica March.

Igualment l’oposició va presentar una moció de reprovació dels dos regidors i la convocatòria d’un ple extraordinari a fi de debatre aquesta moció, demanant responsabilitats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button