Alternativa per PollençaEl PiMES -ESQUERRAPolíticaPopulars de PollençaUnides PodemUnio Mollera Pollencina

Què n’opinen els portaveus polítics locals de la gestió de l’estat d’alarma?

Al ser una situació exepcional, la manera de fer-li front és molt complicada

Els polítics locals fan una valoració de com ha actuat el Govern estatal per frenar la propagació del coronavirus. Entre ells, hi ha disparitat d’opinions respecte a les mesures que han pres els ministres de Pedro Sánchez. Per una banda, Marina Llobera i Miquel Àngel March consideren que les mesures s’han pres tard i que algunes no són prou contundents. Així mateix, la regidora d’Alternativa per Pollença creu que són insuficients i incoherents. Per l’altre costat, Michael Muller i Tomeu Cifre coincideixen en dir que la valoració política com a tal s’ha de fer quan hi hagi estabilitat i s’hagi de fer front a una forta crisi econòmica.

Destacar que les declaracions de la regidora d’Alternativa i del regidor de Podem s’han fet moments abans de la compareixença de la presidenta Francina Armengol avui migdia. És per aquest motiu que els sentireu demanar el tancament dels ports i aeroports.

També han opinat Pep Marquet, David Alonsi i Andrés Nevado. Escoltau-los a continaució!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button