GastronomiaMunicipiNatura

Formatges sa Cabreta, convidats a la FAO

La FAO (Food and Agriculuture Organization) és la Organització de les Nacions Unides per a l’agricultura i l’alimentació. Aquesta propera setmana organitzarà la Conferència Mundial sobre la Transformció Sostenible de la Ramaderia, i els dos socis pollencins que dirigeixen ‘Formatges sa Cabreta’ hi estàn convidats.

En Nicolau Cerdà Pons i en Josep Sánchez Amer començàren el seu projecte produïnt formatges exclusivament de les seves cabres, a una finca situada a la carretera de Pollença a Lluch. Més o menys curats, formatge fresc o mesclat amb garrova, el seu procés és absolutament sostenible. I per això, la FAO els ha seleccionat com a projecte exemplar de ramaderia sostenible.

Es tractarà d’unes conferències en les quals compartir idees entre els productors per arribar a poder produïr de forma més eficient i també més respectuosa amb la natura.

Per descomptat, unes ambicions súper necessàries a dia d’avui entre les quals Pollença es troba entre una de les seves fonts d’informació gràcies a productors com en Josep i en Colau.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button