Natura

La neteja de l’avenc del Puig

Els voluntaris de promotors de l’avenc del Puig de Maria van acabar ahir les seves jornades de neteja. Novament es van retirar una gran quantitat d’envasos que fan veure el poc civisme i respecte per el medi ambient que demostram els éssers humans. Una activitat de conciliació que també convida a reflexionar-mos i a esser més respectuosos.

Desde els promotors i tots els voluntaris vos volem agraïr la difusió. Aquest cap de setmana s’han tret uns 8 m3 de rebuig feixuc i uns 3 m3 de vidre i s’ha aconseguit baixar prop de 1,75 del nivell anterior. Aquest cop vam contar amb una grua mòbil a politges(tot manual al no comptar amb energia) i una barra fixa, el que va fer que comptassim amb 2 punts d’extracció. Vam comptar amb 3 moto-orugues i es va formar una cadena humana per davallar capassos de la cavitat fins a l’encletxa (final del camí asfaltat). No hi ha hagut cap incident i ha tornat a brillar el bon ambient que és la clau del projecte. Ja ens posam en marxa per a les próximes jornades. Moltes gràcies.

Promotors de s’Avenc
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button