Eu MollSuccessos

Identificats una colla de menors per actes vandàlics al Moll

El passat dia 16, un veïnat del carrer de la Gola, al Port de Pollença, avisà a la Policia Local que estava essent acosat per un grup de joves que van escometre actes vandàlics contra ell i la seva propietat.

Es coneix que els actes vandàlics d’aquesta colla d’adolescents són freqüents. El grup, llençà varis objectes contra la propietat de l’individu, que viu amb la seva mare. Entre aquests objectes hi llençaren pedres i fins i tot bengales que alteraren greument a la senyora i el seu fill.

Gràcies al treball d’investigació del Policia Tutor, ha pogut identificar-se els assaltants. Tots ells menors d’edat. La informació rescabalada pel Policia Tutor, sobre els 5 menors, ha estat posada en mans de la Guàrdia Civil per a que obre les diligències corresponents.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button