Eu MollMunicipi

Undermoll organitza una recollida d’aliments

L'Associació ha organitzat en col·laboració a Eroski aquesta campanya de recollida

La recollida tindrà lloc els pròxims dos dissabtes, dia 19 i dia 26 de setembre. Els voluntaris d’Undermoll es col·locaran a la sortida de l’Eroski del Moll situat a la rotonda de l’avioneta. D’aquesta manera, la intenció és que la gent que compri a Eroski, compri també algun aliment no perible per donar. Des d’Undermoll ens han dit alguns exemples com macarrons, llet, salsa de tomàtiga, galetes o productes de neteja i d’higiene, entre d’altres.

La idea és que es posaran uns quants voluntaris amb carrets de la compra a la porta, i explicaran a tothom que vulgui el procediment i com funciona. L’horari per al moment és orientatiu, però en un principi seria de 10.00 hores a 14.00 hores i de 14.00 hores a 20 hores.

També hi haurà una urna “per si la gent vol donar un donatiu econòmic en lloc de donar aliments físics” ens expliquen. Al final del dia aquesta urna es gastarà íntegrament amb aliments al mateix Eroski i es destinaran als mateixos serveis socials. D’aquesta manera, “la gent no té per què entrar a comprar, sino que també té l’opció de fer una aportació econòmica” Hilària Criado, responsable d’Undermoll.

La campanya de recollida d’aliments és en benefici de Centre de distribució d’aliments de Port Pollença. És “una manera d’ajudar a totes aquelles famílies que es troben en un moment difícil”. Des d’Undermoll us conviden a participar en la donació.

A continuació, podeu veure el cartell oficial que ha publicat l’Associació:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X