MunicipiSalut

Comencen els primers positius per Covid19 en els centres educatius de Balears

Educació ja no donarà informació específica sobre els centres afectats

El coronavirus ja ha entrat a les escoles de les Balears en aquests primers dies de classe.

Ahir es confirmava que un total de 29 alumnes, procedents d’unes 10 escoles diferents de les Illes, han donat positiu a les proves PCR per Covid19 i això ha provocat que s’hagi hagut de realitzar proves a 86 estudiants més.

Cal destacar que, tot i que els centres fan el possible per mantenir les mesures de seguretat i higiene actives, avui matí, el Conseller d’Educació, Martí March, ha assegurat que és impossible que als centres educatius no hi hagi risc de contagi.

Educació no identificarà els centres afectats per Covid19

En aquestes darreres jornades, la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca ha donat informació sobre quines eren les escoles amb alumnes contagiats per Covid19 o amb classes confinades. Ara bé, avui matí, s’ha decidit no oferir informació específica sobre els centres educatius afectats, de forma que no se’n publicarà el nom ni dades concretes sobre qui són els positius o de quin centre escolar procedeixen.

D’aquesta manera, el Consell de Govern cada dilluns anunciarà, de forma general, sobre el nombre de positius i centres afectats, però sense identificar-los.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X