Eu MollMunicipi

Un solar de 18.000 m a Gotmar, propietat municipal

Les intencions són donar un ús esportiu a aquest terreny, tot i que no es descarten altres possibilitats

L’Ajuntament de Pollença va expropiar per mutu acord un solar de Gotmar i aquesta setmana han firmat l’acta d’ocupació. El terreny, que ara ja és municipal, consta d’18.000 metres i ha suposat una despesa de 1.350.000 € a la institució local. El batle, Tomeu Cifre, explica que “si tot va bé, es pagarà tot dins aquest any”, el que és possible gràcies a “una modificació de crèdit que es va fer al darrer plenari“.

Les intencions inicials és que tengui un ús esportiu“, explica Tomeu Cifre. Al seu torn, Pedro Bauzá, tècnic d’esports, comenta que és una “possibilitat” que el solar de Gotmar estigui destinat a aquesta finalitat. “Tenim mancances d’espai“, i “si no podem créixer per altres bandes, ho farem per aquí“.

Ara bé, el batle de Pollença assegura que amb aquesta nova adquisició es plantegen “diverses casuístiques” pel futur. Pel que no descarten la possibilitat de fer una modificació i convertir el solar a Gotmar “en habitatges protegits o de protecció oficial“. També, com hem comentat abans, “fer-hi un equipament públic“, “sigui esportiu o social“.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button