Eu MollMunicipi

Continua la neteja a la primera línia del Moll

Continuen les tasques de manteniment i neteja a la primera línia del Port de Pollença. Aquest dimecres dematí s’ha duit a terme la retirada d’alga i arena acumulada davant de l’hotel Daina després de les queixes per mala olor. També s’ha llevat una altra embarcació.

Un vessament a la platja del Moll

Creuen que diumenge, hi va haver un vessament a la platja del Moll, davant de l’hotel Daina. Aquesta seria una conseqüència directa de les actuacions que s’estan duent a terme al passeig Anglada, lloc on hi ha filtracions constants degut a la falta de clavegueram en aquest espai. Ara treballen per trobar des d’on es produeixen les fuites i així poder-les solucionar.

Així mateix, Andrés Nevado apunta que tot i ser molt possible, no estan segurs que hi hagués un vessament. El color de l’aigua i l’olor que se’n pugui desprendre també té a veure amb les obres que es realitzen en aquest espai, tant per trobar el problema de les tuberies com les obres realitzades al port.

Just en aquest punt no s’hi pot nedar el primer dia que està permès. Està vallat per les obres i evitar, també, que els banyistes es puguin fer malbé amb el vessament que es creu que va haver-hi ahir.

Retirada del pi caigut

En aquests moments també estan retirant el pi que va caure amb el temporal Gloria. Aquell que tot i tenir el tronc a damunt el passeig, la copa estava ben dins el mar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button