Educació

El Club Nàutic de Port de Pollença signa un conveni amb Educació per a l’ús de l’Aula Mediambiental

Aquest acord possibilitarà la participació de mig centenar de centres educatius en aquest espai a fi de fomentar la sensibilització i coneixements d'ecologia marina

Martí March, el conseller d’Educació i Formació Professional, i Mateo Dupuy, el president del Real Club Nàutic de Port de Pollença (RCNPP) han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per a l’ús de l’Aula Mediambiental RCNPP com a recurs didàctic. A l’acte també han participat Tomeu Barceló, el secretari general de la Conselleria i Gabriel Sastre, el vicepresident del Club i impulsor d’aquest conveni.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és el desenvolupament de programes d’activitats, intercanvi i cooperació en el camp de l’educació, formació del professorat i visites didàctiques per al coneixement de la flora i la fauna marines, l’ecologia del mar i la seva sostenibilitat ambiental. Per tant, està adreçada als centres docents sostinguts amb fons públics dependents de la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

CAIB

D’aquesta manera, el RCNPP acollirà projectes a les seves instal·lacions i amb els seus equipaments, centrats en el medi marí, per a l’adquisició de competències i habilitats, incloent-hi noves tecnologies -realitat virtual, intel·ligència artificial, muntatges de vídeos en 3D, entre d’altres-; així com visites didàctiques de coneixement del medi natural. En aquesta línia, la finalitat d’aquest conveni és posar a disposició dels centres educatius els recursos didàctics necessaris per promoure l’articulació i la complementarietat de l’educació no formal i l’educació formal.

A més, també es pretenen potenciar activitats extraescolars i complementàries a través de marcs de cooperació amb entitats interessades que vinculin els continguts curriculars amb la resposta a les necessitats socials emmarcades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Amb tot, d’aquesta aula es podran beneficiar fins a mig centenar de centres educatius per curs fins al mes de juny de 2023.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button