Educació

Mateu Soler obre MADCAP ACADEMY, acadèmia d'idiomes per a tots els nivells

Mateu Soler Estrany especialitzat en l’ensenyament de l’anglès en l’àmbit de les acadèmies d’idiomes des de fa ja més d’una dècada, inaugurarà el proper septembre MADCAP ACADEMY, acadèmia d’idiomes per a tots els nivells.

Situada al Carrer Reina Maria Cristina nº13, a Pollença, aquest centre d’ensenyament oferirà varietat de recursos educatius no sols per a prestar una atenció especialitzada als alumnes en edat escolar, sinó també de cara a la preparació d’alumnes de totes les edats per a obtenir titulacions en anglès, necessàries per a accedir a postgraus, cursos de formació, graus o per a reflectir al currículum com a eina clau del desenvolupament personal i professional.

Ofertant una especialitat en Businsess English, l’acadèmia pretèn aconseguir la transversalitat mitjançant l’oferta de serveis educatius des dels més petits fins a aquelles persones que vulguin millorar els seus coneixements d’anglès en qualsevol àmbit

Sé que generalment l’educació en anglès es dóna majoritàriament a primària i a l’institut però considero que a Pollença un gran nombre de persones treballa en cert moments de la seva vida amb una persona de fora. Tenir una certa fluïdesa parlant anglès o alemany proporciona més seguretat i satisfacció a l’hora de vendre un producte o servei. Per tant, m’agradaria incidir en el sector comercial per ajudar a que tothom es senti més còmode parlant una segona llengua

El ‘Business English’ es basarà en fer classes presencials amb gent de tots els àmbits laborals i llavors cada alumne comptarà amb un seguiment individualitzat segons les seves necessitats. També m’agradaria fer cursos per sectors comercials concrets, poc a poc.

Mateu Soler, emprenedor de l’acadèmia MADCAP

Una acadèmia preparada per a oferir una pedagogia lúdica

L’educació per als més petits ja no és una educació basada en la repetició i l’escolta passiva, sinó centrada en el joc i les activitats que més despertin l’atenció i la motivació dels alumnes.

Madcap tendrà una ‘zona kids’ adaptada pels més petits perquè aprenguin a la vegada que juguen, canten i ballen. Pels més grans, hi haurà el ‘learning corner’ que és un espai molt diàfan i que comptarà amb tot tipus de material audiovisual i didàctic per oferir una gran experiència d’aprenentatge.

A més, Madcap oferirà mensualment un taller o manualitat gratuïta pels més petits durant un dissabte dematí. Els més grans també gaudiran d’una masterclass mensual que podrà abarcar fonètica, redacció de textes específics, intercanvis lingüístics amb nadius o sessions de debat entre altres.

Un projecte que parteix de la experiència i la il·lusió

Emprendre un projecte de negoci com aquest no és cosa fàcil, i el primer pas és saber què es vol i tenir la fermesa i la il·lusió per fer-ho. Aquest saber fer, tenir els objectius clars i sobretot les ganes i la il·lusió són la pedra de toc d’aquesta nova acadèmia del municipi.

La paraula Madcap, que vol ser traduït com tarambana, defineix molt la meva personalitat i el meu estil com a professional. L’educació, amb una mica de rock’n’roll sempre és molt més efectiva tant a nivell infantil com si ensenyes a gent gran.

Després de quasi deu anys fent feina a diferents acadèmies d’idiomes a Palma, Cala Ratjada i Sineu, ara he pres la iniciativa de montar-ne una a Pollença, el meu poble.

Vull treballar amb gent de totes les edats. Desde aprendre els colors fins a preparar títols oficials com ara podrien ser el First Certificate (B2) o l’APTIS.

Obrirem per setembre però per la gent interessada, ja estam fent pre-inscripcions i oferim dues classes gratuïtes pels que s’apuntin abans del 12 de Juliol.

Per a tota la informació, truqueu al telèfon 623927922

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button