CulturaEducació

IMAS i Consum uneixen forces per prevenir fraus digitals a persones grans

Les persones usuàries dels centres de promoció de l’autonomia personal del Consell de Mallorca reben xerrades formatives per evitar els fraus i reforçar la protecció

Els centres de promoció de l’autonomia personal del Consell de Mallorca inicien xerrades formatives per protegir la gent gran de fraus digitals i oferir-los eines per navegar per internet amb seguretat. Aquestes sessions, impulsades per la Direcció General de Prestacions, Farmàcia i Consum del Govern de les Illes Balears i l’IMAS, aborden també el consum responsable de productes i medicaments.

Catalina Maria Mascaró, directora insular d’Atenció Comunitària, destaca la importància de reduir els riscos tecnològics per a les persones grans.

Aquesta mateixa jornada es repetirà les properes setmanes als centres de promoció de l’autonomia personal que l’IMAS gestiona a Llucmajor, Petra, Puigpunyent, Felanitx i a la Llar Reina Sofia de Palma. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button