Educació

Els alumnes del CEIP Costa i Llobera presenten una exposició solidària sobre la dona

Les obres dels infants es podran veure al Claustre de Santo Domingo i els doblers que es recaptin aniran destinats a l’Associació Balear d'Infants amb Malalties Rares

Els alumnes de segon cicle d’Educació Primària del Centre d’Educació Infantil i Primària Costa i Llobera de Pollença, juntament amb l’Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares, inauguren aquest dijous una exposició solidària al Claustre de Sant Domingo.

En aquesta estrena, que serà a les 19 h, es podran veure les obres que han fet els alumnes d’aquest centre, qui ara mateix estan cursant tercer i quart d’Educació Infantil. D’altra banda, els doblers que s’obtenguin per aquests dibuixos, aniran destinats a Abaimar; una entitat que dona suport a les famílies que tenen infants amb malalties rares.

Amb tot, les obres s’han fet a l’Espai d’Art del CEIP Costa i Llobera. Es tracta d’un lloc on els alumnes fan diverses assignatures. Quant a aquesta exposició en concret, l’objectiu principal ha estat visibilitzar el col·lectiu femení i han emprat llenços i pintura acrílica.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button