EconomiaMunicipi
Destacat

L’Ajuntament organitza la Taula de Participació del Comerç Local

Es celebrarà el pròxim dimarts 18 de maig

L’Àrea de Comerç ha organitzat la tercera edició de la taula de participació el pròxim dimarts 18 de maig. Aquesta jornada pretén reunir a persones del teixit productiu, sindicats, tercer sector i joves emprenedors perquè puguin aportar les seves idees per a la millora de l’economia local. Per això, fan una crida als pollencins de tot el comerç i teixit empresarial del municipi (hostaleria, restauració, forns, artesania, etcètera) perquè hi participin.

El regidor de l’àrea, Miquel Llobeta, ens ha explicat que l’objectiu d’aquesta taula és que la gent del sector del nostre municipi pugui “expressar les seves inquietuds, necessitats i demandes que puguin tenir cap a l’Ajuntament”. D’aquesta manera, conta que “així podrem crear un full de ruta o tenir les idees concretes de les necessitats que necessita el sector”.

Evidentment, perquè aquesta idea de taula participativa funcioni, com el seu nom indica es requereix participació. “Pretenem que hi hagi una àmplia col·laboració, així podrem treure conclusions interessants”, expressa Llobeta. “Amb aquesta taula cercar obtenir l’informació per conèixer com poder reactivar l’economia”, manifesta Priscila Seguí, agent d’ocupació i desenvolupament local a l’Ajuntament. Per tant, quanta més gent del sector acudeixi; més conclusions hi haurà.

Mira el vídeo on ho expliquen tot el regidor Miquel Llobeta i l’agent de l’AODL, Priscila Seguí (a la part superior).

Si estàs interessat en cooperar a aquesta taula participativa, només t’has d’apuntar a la oficina de la AODL (Àrea d’Ocupació i desenvolupament local). A continuacó, pots veure el cartell oficial amb un còdi QR per inscripcions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button