Cala Sant VicençCulturaMunicipi

THE MACHINS, el grup que despedirà les Festes de Sant Vicenç 2023

Aquí no li agraden els clàssics mundialment coneguts d’Antonio Machín? Dos Gardenias, Toda una vida, bésame mucho,…

I quina millor manera de tancar les festes de Sant Vicenç que ballant els clàssics de la música llatina abans de veure l’espectacle pirotècnic?

I a més, interpretats per músics d’alt nivell. La majoria són músics en paral·lel del mític grup DINAMO, estretament relacionat amb Pollença i que tantes vegades ens ha fet gaudir amb el seu ska. Parlam de THE MACHINS, el grup que farà la cloenda aquest diumenge, a les 21.00h, de les festes de la Cala.

Federico Fossatti (veu), Pep Aspas (percussió), Marcos Herrada (piano), Jaume Cerdà Amengual (trompeta) i el pollencí i recentment incorporat al grup Josep Sina (baix) seràn els músics professionals que ens faràn ballar al ritme de boleros i chá-chá-chás.

Formada al 2008, la banda porta anys rendint homenatge al gran Antonio Machín a verbenes, bars i esdeveniments privats i el diumenge, aquestes cares conegudes dels escenaris pollencins seràn els encarregats de posar la cirereta a aquesta setmana de festes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button