Cala Sant VicençMunicipi

Cotxes per tot arreu a Cala Sant Vicenç

L'estacionament aleatori ha cridat l'atenció d'un veí de la zona

Un veïnat del poble ens ha fet arribar la denúncia de l’excés de cotxes a Cala Sant Vicenç. Ahir capvespre, concretament, es trobaven cotxes per tot arreu i mal aparcats; a llocs on no està permès el pàrquing, a línies grogues, etcètera.

Des de la Policia Municipal ens han explicat que “és una conseqüència d’estar al mes d’agost i en temporada alta, estem a un moment de saturació de cotxes“. A més, ens expliquen que és cert que ahir hi havia molts cotxes mal aparcats a la plaça de Cala Molins, però “es va posar solució i els cotxes es varen retirar”.

Davant la situació, la policia ens ha explicat que avui ja s’han dut quatre discs provisionals per reforçar l’aparcament dintre el pàrquing de Cala Molins. A més, ens han dit que es vigila, “de la mateixa manera que es vigila a Pollença i també al Moll”. Des de la Policia “sancionam cada dia a cotxes i els posam multes si no fan les coses bé”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X