Cala Sant VicençMunicipi

La junta directiva de l’AAVV de la Cala suspèn les eleccions per falta de candidatures

Xisco Mas: "Les eleccions s'han de fer segons estatuts"

Les eleccions per triar la nova junta directiva de l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç havien de tenir lloc ahir dia 13 d’agost. Aquestes, no es varen arribar a celebrar perquè no hi va haver cap candidatura.

Com no s’ha presentat cap candidatura, la junta gestora, ha decidit suspendre les eleccions i convocar-ne unes altres. La data d’aquestes es triarà mitjançant un consens amb els interessats a presentar-se.

L’actual president de l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç, Xisco Mas, ens ha explicat que personalment no s’hi vol “tornar a presentar perquè ja són vuit anys i ja està bé”. Però, afegeix que “les eleccions s’han de fer segons estatuts atès a què l’article 28 dels estatuts obliga a presentar per escrit candidatures completes que cobreixin tots els càrrecs a elegir, degudament signades per als candidats i d’acord amb el literal de l’art. 29 de els dits estatuts referit al temps de presentació de candidatures a set dies abans d’eleccions”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X