Cala Sant VicençCulturaMunicipi

Un actor de la pel·lícula emesa a la Cala apareix abans de l’emissió

L'actor va introduir el film als espectadors

Com ja ús avançàvem la setmana passada, ahir hi havia cinema a la fresca amb la projecció de “La Família” a la plaça dels Pins de Cala Sant Vicenç. Una pel·lícula italiana estrenada l’any 1987. El film és una crònica de la vida de diverses generacions d’una família romana de la burgesia, des de 1906 fins a 1986.

Un dels seus actors, Andrea Occhinpinti, aprofità la seva estança a Mallorca per anar fins a la Cala, tot d’una va saber que es projectava la pel·lícula. Així, va visitar per sorpresa l’esdeveniment. Des de l’Ajuntament, li van demanar si volia fer una petita introducció a la pel·lícula i va acceptar “de bon gust”, ens han explicat.

L’actor ja havia vengut en diverses ocasions a Espanya, principalment, a gravar altres pel·lícules. També ha treballat amb actors del nostre país com Concha Velasco, Loles León i fins i tot a un film d’Alejandro Amenábar. A més, arribà al cim de l’èxit amb un film eròtic gravat a Espanya: Bolero (1984). On representava un famós torer i la seva companya era la mítica sex symbol Bo Derek.

Amb tot, ahir va ser una projecció molt agradable amb la presència d’un dels seus actors; una experiència poc comú.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button