Municipi

Paco Darder pren oficialment possessió com a Cap de Policia Local de Pollença

Toni Miquel Bennàssar, Jaume Puiggros i Miquel Àngel Llinàs s'incorporen també a la plantilla policia després del període de pràctiques

Paco Darder pren el carrec com a cap de la Policia Local de Pollença i Pere Cardell passa a subinspector. L’esdeveniment ha estat un acte institucional i simbòlic d’agraïment per la seva labor, que ha tengut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha contat també amb la presència d’altres dignataris importants per a la seguretat ciutadana, com la Guàrdia Civil.

Així mateix, s’ha donat la benvinguda a tres nous agents que han completat el seu any en període de pràctiques i s’incorporen a la plantilla: Toni Miquel Bennàssar, Jaume Puiggros i Miquel Àngel Llinàs. Tots tres han jurat paraula i han signat el càrrec agraïdament.

María José Jiménez, la regidora; Pere Cardell, el sortint cap de policia i actual subinspector; Paco Darder, el nou Cap de Policia; i Martí March, el batle, han dirigit unes paraules durant l’acte, destacant la importància del servei policial en la comunitat i desitjant èxit al nou lideratge.

“He estat cap de policia a Calvià durant molts d’anys i agaf aquesta plaça amb molta il·lusió i amb ganes del que suposa continuar treballant després de la gran tasca de Pere Cardell al municipi”, ens ha explicat de primera mà Darder. “Estic convençut que a la plantilla hi ha molts bons professionals i que farem molt bona feina en conjunt”.

“El tema de la seguretat ciutadana és una qüestió fonamental per l’Ajuntament. Aquest moment suposa una nova etapa i una nova etapa sempre suposa canvia. Per això volíem fer una presa de possessions pública i donar-li el valor que cal”,

ha explicat March.

“Volem fer que la policia s’apropi al poble i que el poble sigui coneixedor de la gent que vetlla per la seva seguretat”, ha afegit Jiménez.

Per la seva banda, Cardell ha donat l’enhorabona a les noves incorporacions, la benvinguda al nou cap i s’ha acomiadat amb emoció i orgullós del seu equip.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button