Eu MollMunicipi

Excrements d’ocells al tobogan, bancs bolcats, estelles als gronxadors: La falta de manteniment a la Plaça de Joan Cerdà suposa un perill per als infants

Una veïna del Moll ha expressat la seva preocupació per l'estat d'abandonament en què es troba el parc infantil

Una veïna del Port de Pollença expressa la seva preocupació per l’estat d’abandó en el qual es troba el parc infantil de la Plaça de Joan Cerdà, situada entre la platja i la caserna de la Guàrdia Civil. La falta de manteniment ha generat un ambient poc saludable i perillós per als usuaris, especialment per als menors que acudeixen a jugar en l’àrea de joc.

Principalment, destaca la presència d’excrements d’ocells que cobreixen el tobogan i altres jocs, així com bancs trencats i bolcats del revés. Inclús cablejats que han quedat a terra. Els gronxadors, en la seva majoria, presenten desperfectes i estelles, representant un risc per a la seguretat dels nins i nines que els utilitzen.

“No es tracta d’un problema temporal causat pel vent o la falta de civisme d’alguns ciutadans”, comenta la dona al mur de Facebook. És evident que la zona ha estat descurada durant un llarg període de temps, i és necessari que es prenguin mesures urgents per a resoldre aquesta situació.

Per aquest motiu, els veïns fan un anomenat a les autoritats municipals perquè intervinguin i realitzin labors de neteja i manteniment en la zona. S’espera que els serveis municipals puguin millorar la situació i garantir un espai públic net i segur per a tots els ciutadans.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button