Successos

Es produeix un incendi nocturn a dos contenidors a prop de Can Berenguer

La ràpida intervenció de les autoritats va evitar danys majors, encara que les causes de l'incendi encara són desconegudes

La nit passada, es va registrar un incendi en dos contenidors situats prop de la rodona de Can Berenguer de Pollença, generant preocupació entre els residents de la zona.

Les autoritats de la Policia Local van ser alertades i acudiren inmediatament al lloc dels fets, on a més es determinà la necessitat de l’actuació dels bombers per controlar la situació i evitar que les flames es propaguessin a altres àrees o causessin més danys.

Els bombers van intervenir ràpidament per apagar l’incendi i prevenir-ne la seva extensió a altres contenidors o propietats adjacents. Però encara en aquest moment, es desconeixen les causes exactes de l’incendi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button